Update Zaanse Ondernemersdag 2019

 
Indien u deze e-mail niet goed ontvangt klik dan hier voor de webversie
 000

Geachte relatie

Naast het programma van de Zaanse Ondernemersdag zal er dit jaar, voor de tweede keer een arbeidsmarktconferentie plaatsvinden. Tijdens de conferentie, ook dit jaar georganiseerd door PDZ, gaan het bedrijfsleven en het onderwijs opnieuw met elkaar in gesprek over de toekomstperspectieven van scholieren. Bekijk hier het programma voor meer informatie over de arbeidsmarktconferentie.
 
Tijdens de 31e Zaanse Ondernemersdag vormen vormen Rens de Jong, BuzzMaster, de Zaanse Startup Award en drie doorgewinterde ondernemers het podium voor de 31e Zaanse Ondernemersdag. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel en een indoor foodtruckfestival.
 
Heb jij je al ingeschreven voor de Zaanse Ondernemersdag op 5 november aanstaande.

Graag tot ziens op de 31e Zaanse Ondernemersdag.

Peter Wieringa
Voorzitter Zaanse Ondernemersdag 
 
ONDERNEMINGSPRIJS 2019.

De genomineerde bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2019 en de PDZ/Trias Jeugdjuryprijs zijn Bonbon Atelier N. Limmen, Gebr. van der Veekens en Feenstra en van Goor. Inmiddels zijn er bijna 6.000 stemmen uitgebracht op de genomineerde bedrijven.

Bekijk hier de bedrijfsfilms en breng je stem uit.
ZAANSE STARTUP AWARD.

Recent zijn de genomineerden voor de 1e Zaanse Startup Award aan het publiek en de pers voorgesteld.

Tijdens de Zaanse Ondernemersdag op 5 november kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op Daan Horak van Cell Charge, Ad van Vugt van Quisquiliae of Lucien Luijkx/Jordi Bron van Hulc. Bekijk hier de pitchfilms van de genomineerden voor de Zaanse Startup Award. 
 
Klik hier om deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen.